..:::RADIO-LLOKUMI-SWE:::.. ..:::DJ-LLOKUMI-SWE:::..
*** Radio-LLokumi-Swe *** Njoftimi Ligjor

Të Gjitha Tekst, Ilustrime, Diagrame, Dokumente Dhe Të Tjera Dokumentet Janë Pronë E Pronarit Të Domain. Për Të Dëgjuar Këtë
Informacion Është Mjaft E Përgjithshme,Që Autorit Ka Të Drejtë Të Autorit Përkatës. Prandaj, Në Parim Në Faqen E Internetit Të Majit, www.radio-llokumi-swe.de.vu Dhe www.radio-llokumi-swe Dhe www.radio-llokumi-swe.ch.vu Në Asnjë Mënyrë, Në Miratimin E Tërë Ose Në Pjesë, Pa E Shprehur Me Shkrim Të Pronarëve Domain. Vazhdojnë Të Jenë Të Shpërndarë Apo Kopjuar.
 
Të Nderuar Zonja Dhe, Zotërinj. Mirë Se Vini Në Radio-Ibrahimi; Ju Faleminderit Per Viziten Ё Juaj Në Radion Tonë, Jeni Shumë Mirëpritur Në Radio-LLokumi-Swe; Ne Ju Urojmë Shumë Argëtim Dhe Disponim Te Kenshem Në Radion Tonë.
Bugün 5 ziyaretçi (6 klik) kişi burdaydı!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Datenschutzerklärung
Kostenlose Webseite von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!